Onze diensten voor detailhandelaars

Technisch-commerciële dienst

Onze technisch-commerciële dienst van het departement Granen & Zaden en Tuinartikelen van SCAR staat tot uw dienst voor alle informatie, zowel commerciële (prijsoffertes, uitwerking van een persoonlijk, aangepast concept voor uw winkel...) als technisch (informatie over alle producten uit het assortiment, hun specificaties, hun gebruik...).

Onze dienst bezoekt de klant regelmatig (minstens een keer om de vier weken) om de presentatie van het concept Vital Voeders optimaal te verzekeren, net als de nieuwigheden, prijsontwikkeling, promoties... Hij legt ook zijn oor te luisteren bij de winkeliers om concrete antwoorden of oplossingen te geven op alle opmerkingen, suggesties of vragen die u zich zou stellen.

Deze technisch-commerciële dienst dekt niet enkel het hele nationale grondgebied maar ook de aangrenzende zones uit onze buurlanden.
Wij willen u hierbij graag de mannen en vrouwen van ons team voorstellen die op een menselijke wijze met oog voor hun buurt, gestalte geven:

Christian Denooz
Hoofd dep. Granen & Zaden en Tuinartikelen
Geografische sector: Provincies Luik en  Namen - Noord van de provincie Luxemburg - Zuid van de provincie Henegouwen.
GSM: +32 (0)475 55 17 40
E-mail: hecde@scar.be
Alain Bertemes
Geografische sector: Duitsland - het Groothertogdom Luxemburg - Zuid van de provincie van Luxemburg - het Noorden van Frankrijk.
GSM: +32 (0)478 99 13 50
E-mail: heabe@scar.be
Vincent Deforges
Geografische sector:
Vlaanderen - Waals brabant - Noord van de provincie Henegouwen.
GSM: +32 (0)473 96 40 98
E-mail: hevde@scar.be

 

Dienst leveringen

De leveringsdienst van het departement Granen & Zaden en Tuinartikelen van SCAR wordt verzekerd door ons eigen vervoer per vrachtwagen: 3 vrachtwagens met een capaciteit van 15 ton, 2 opleggers met een capaciteit van 30 ton en 1 vrachtwagens met een capaciteit van 28 ton.

Deze vrachtwagens worden bestuurd door onze eigen chauffeurs die ervaren zijn in en betrokken bij de ontwikkeling van het assortiment VITAL-producten en die u een unieke en kwalitatief hoogstaande levering verzekeren.

Voor de organisatie et de opvolging van onze leveringsdienst staan in:

  Philippe Hardy
Coördinator dienst bestellingen/ leveringen
Tél: +32 (0)87 67 86 19

Onze leveringsdienst dekt al onze klantenzones volgens een wekelijks programma dat u, op voorwaarde van de ontvangst van uw bestelling 48 uur tevoren, elke week een levering garandeert. Niettemin kunnen wij, dankzij onze legendarische soepelheid vaak op het laatste nippertje u nog ui de nood helpen, zonder dit echter altijd te kunnen garanderen.

 

 

Besteldienst

De besteldienst van het departement Granen & Zaden en Tuinartikelen van SCAR is uniek aangezien deze niet alleen zorgt voor de goede ontvangst van de bestellingen per fax, per telefoon of per e-business en die zo snel mogelijk doorgeeft aan de dienst leveringen, maar ook de 'verstrooiden', 48 uur vóór het passeren van onze vrachtwagen in uw streek, eraan herinnert dat men zal langskomen opdat niemand van onze klanten door zijn voorraad heen zou komen te zitten.

Staat in voor de opvolging van deze service:

Isabelle Lehnen
Coördinator dienst bestellingen
Tel: +32 (0)87 67 86 19
Fax: +32 (0)87 67 89 96

 

Producten & privé-labels

- Indien niettegenstaande de omvang en de diversiteit van de producten van ons assortiment VITAL-voeders van ons departement Granen & Zaden en Tuinartikelen, u niet het voer vindt dat tegemoet komt aan uw specifieke behoeften, dan is het altijd mogelijk een product te fabriceren volgens de 'formule op maat van de klant'.
Om te waken over de kwaliteit ervan, zal deze formule natuurlijk uitgewerkt worden volgens uw suggesties in overleg met de voedingsdeskundige van SCAR.
De 'formules op maat van de klant' blijven eigen aan de bewuste klant. Ze kunnen verpakt worden onder uw eigen merk en zo een echt 'privé-label' vormen.
 

 

- De producten van het assortiment VITAL-voeders kunnen ook in zakken gedaan worden, in neutrale zakken of beter nog in uw eigen zakken met uw eigen etiketten erop...

Om ons in staat te stellen deze privé-labels in optimale omstandigheden (kwaliteit, prijs) uit te kunnen werken, zijn wel minimumvolumes vereist. Deze hoeveelheden moeten besproken worden met onze technisch-commerciële vertegenwoordigers. 

 

TOP van de pagina